Je kunt een bericht dat je op UpScrolled hebt gedeeld definitief verwijderen.
Stappen:
Zoek het bericht dat je wilt verwijderen.
Tik op het ...-pictogram op je bericht.
Tik op Verwijderen.
Bevestig de verwijdering.
Goed om te weten:
Verwijderde berichten kunnen niet worden hersteld.
Als anderen je bericht extern hebben gedeeld (bijv. screenshots of links), kan die inhoud buiten de app blijven bestaan.