Naar de hoofdinhoud

Hoe verwijder ik mijn UpScrolled-account?

Als je besluit UpScrolled te verlaten, kun je je account op elk moment permanent verwijderen. Dit is de snelste en eenvoudigste manier om je profiel, berichten, chats en alle bijbehorende gegevens van het platform te verwijderen.

Stappen:

  • Ga naar je Profielpagina.

  • Tik op Instellingen ⚙️ en dan Accountcentrum.

  • Tik op Account verwijderen.

  • Volg de instructies op het scherm.

Goed om te weten:

  • Als je om welke reden dan ook geen toegang hebt tot je account, kun je ons team schrijven en verzoeken dat je gegevens worden verwijderd. Ons team stuurt je een bevestiging wanneer dit proces is voltooid.

  • Alleen de accounthouder kan het account verwijderen en moet daarvoor ingelogd zijn.

  • Deze actie is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.

  • Na verwijdering zijn je inhoud, volgers en instellingen niet meer te herstellen.

  • Verwijdering heeft alleen betrekking op gegevens die zijn opgeslagen op UpScrolled — het verwijdert geen inhoud die extern is gedeeld (bijv. screenshots of gedeelde links).

Was dit een antwoord op uw vraag?