Stappen:Ga naar je Profiel, tik op Instellingen, scroll naar beneden en tik op Uitloggen.Goed om te weten:Uitloggen verwijdert je inhoud niet.Zorg ervoor dat je je inloggegevens kent voordat je uitlogt.Gerelateerde artikelenHoe verwijder ik een volger op UpScrolled?Hoe blokkeer ik een gebruiker op UpScrolled?Wat zijn Scroll Packs op UpScrolled?