Ви можете назавжди видалити публікацію, яку опублікували в UpScrolled.
Кроки:
Знайдіть публікацію, яку хочете видалити.
Натисніть значок «...» на вашій публікації.
Натисніть Видалити.
Підтвердьте видалення.
Корисно знати:
Видалені публікації відновити не можна.
Якщо інші користувачі поділилися вашою публікацією за межами застосунку, цей контент може залишитися поза застосунком.