Перейти до основного контенту

Як працюють репости в UpScrolled?

Репост дозволяє поділитися публікацією іншого користувача зі своїми підписниками — безпосередньо до стрічки або як історію.

Кроки:

  1. Знайдіть публікацію, яку хочете репостнути.

  2. Натисніть значок «Репост» під публікацією.

  3. Виберіть один із варіантів:

Корисно знати:

    • Репости видні на профілі всіх користувачів у вкладці Репости.

  • Щоб побачити, хто зробив репост вашого контенту, перейдіть у Сповіщення → Репости.

  • Контент із закритих акаунтів репостити не можна.

  • Авторство оригіналу завжди вказується.

  • Якщо оригінальну публікацію видалено, репост також зникає.

Ви отримали відповідь на своє запитання?