Перейти до основного контенту

Як зробити мій акаунт відкритим або закритим?

UpScrolled дає вам повний контроль над видимістю вашого акаунта. Ви можете вибрати, чи буде ваш контент видимий для всіх або лише для схвалених підписників, перемикаючись між відкритим та закритим профілем.

Кроки:

  • Перейдіть на сторінку Профіль.

  • Натисніть Налаштування ⚙️ → Конфіденційність акаунта.

  • Увімкніть або вимкніть Закритий акаунт, щоб вибрати між:

  • Відкритий – будь-хто на платформі або поза нею може переглядати ваші публікації та профіль.

  • Закритий – лише користувачі, яких ви схвалюєте, можуть підписуватися та бачити ваш контент.

Корисно знати:

  • Якщо ви перейдете на закритий акаунт, усі нові запити на підписку потрібно буде схвалювати вручну. Наявні підписники продовжать бачити ваш контент, якщо ви їх не видалите.

  • Контент закритих акаунтів не відображатиметься у: результатах публічного пошуку, розділах трендів, стрічках хештегів (навіть якщо хештеги додано) або зовнішніх поширеннях.

  • Закриті акаунти можуть лише згадувати/позначати користувачів, які підписані на них у відповідь.

  • Якщо акаунт був відкритим, а потім перейшов на закритий, раніше знайдений контент може залишитися знайденим.

  • Якщо закритий акаунт переходить на відкритий, усі поточні підписники будуть автоматично схвалені.

  • Ви можете змінити це налаштування будь-коли.

Ви отримали відповідь на своє запитання?