Sessize alma, bir kullanıcının gönderilerini bildirim göndermeden veya mesajlaşmayı etkilemeden akışınızdan gizler.
Sessize almak için: Kullanıcının profiline gidin, profil başlığının yanındaki üç noktaya dokunun, Sessize al'ı seçin.
Sessizden çıkarmak için:
Profilinize gidin, Ayarlar → Gizlilik → Sessize alınan kullanıcılar'a dokunun.
Herhangi bir kullanıcının yanındaki Sessizden çıkar'a dokunun.
Bilmekte fayda var:
Sessize alınan kullanıcılara bildirim gönderilmez.
Sessize alma, mesajlaşmayı veya profil erişimini etkilemez.