Engelleme, başka bir kullanıcının profilinizi, gönderilerinizi veya hikâyelerinizi görmesini önler ve sizinle iletişim kurmasını durdurur.
Engellemek için: Kullanıcının profiline gidin, (üç nokta) menüsüne dokunun, Engelle'yi seçin ve onaylayın.
Engeli kaldırmak için: Aynı adımları izleyin ve Engeli kaldır'ı seçin.
Engellenenler listenizi yönetmek için: Profilinize gidin, Ayarlar → Engellenen kullanıcılar'a dokunun.
Bilmekte fayda var:
Engellenen kullanıcılara bildirim gönderilmez.
Engelleme, onları takipçi listenizden kaldırır.
Bir kullanıcının engelini istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.