Ana içeriğe geç

Hesabımı nasıl herkese açık veya gizli yaparım?

UpScrolled, hesabınızın görünürlüğü üzerinde tam denetim sunar. Profilinizi herkese açık ve gizli arasında geçiş yaparak içeriğinizin herkes tarafından mı yoksa yalnızca onayladığınız takipçiler tarafından mı görüleceğini seçebilirsiniz.

Adımlar:

  • Profil sayfanıza gidin.

  • Ayarlar ⚙️ → Hesap gizliliği'ne dokunun.

  • Gizli hesap ayarını açın veya kapatın ve aralarından seçim yapın:

  • Herkese açık – platformda veya dışında herkes gönderilerinizi ve profilinizi görüntüleyebilir.

  • Gizli – yalnızca onayladığınız kullanıcılar sizi takip edebilir ve içeriğinizi görebilir.

Bilmekte fayda var:

  • Gizli'ye geçerseniz, tüm yeni takip istekleri manuel olarak onaylanmalıdır. Mevcut takipçiler, siz onları kaldırmadıkça içeriğinizi görmeye devam eder.

  • Gizli hesapların içeriği şu yerlerde görünmez: herkese açık arama sonuçları, trend bölümleri, hashtag beslemeleri (hashtag eklenmiş olsa bile) veya harici paylaşımlar.

  • Gizli hesaplar yalnızca kendilerini geri takip eden kullanıcıları anabilir/etiketleyebilir.

  • Bir hesap herkese açıkken gizliye geçildiyse, daha önce keşfedilebilir olan içerik keşfedilebilir kalmaya devam edebilir.

  • Bir gizli hesap herkese açığa geçerse, tüm mevcut takipçiler otomatik olarak onaylanır.

  • Bu ayarı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?