Ana içeriğe geç

UpScrolled'da yeniden paylaşımlar nasıl çalışır?

Yeniden paylaşım, başka bir kullanıcının gönderisini kendi takipçilerinizle doğrudan akışınıza veya hikaye olarak paylaşmanıza olanak tanır.

Adımlar:

  1. Yeniden paylaşmak istediğiniz gönderiyi bulun.

  2. Gönderinin altındaki Yeniden Paylaş simgesine dokunun.

  3. Seçeneklerden birini seçin:

  • Yeniden Paylaş — Gönderiyi doğrudan takipçilerinizin akışına paylaşır. Kısa bir metin açıklaması ekleyebilirsiniz, ancak resim veya video ekleyemezsiniz.

  • Hikaye Olarak Yeniden Paylaş — Gönderiyi hikayelerinizin bir parçası olarak paylaşır. Şu an için hikaye olarak yeniden paylaşırken metin, resim veya video ekleyemezsiniz.

Bilinmesi gerekenler:

  • İçeriğinizi kimin yeniden paylaştığını görmek için Bildirimler sekmesine gidin ve üstteki Yeniden Paylaşımlar'ı seçin.

  • Yeniden paylaşımlar tüm kullanıcıların profillerinde Yeniden Paylaşımlar sekmesinde görünür.

  • Gizli hesapların içerikleri yeniden paylaşılamaz.

  • Yeniden paylaşım yaptığınızda orijinal yazar her zaman kredilendirilir.

  • Orijinal gönderi silinirse yeniden paylaşım da kaybolur.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?