Кроки:
Відкрийте застосунок UpScrolled.
Перейдіть на сторінку Профіль.
Натисніть Налаштування ⚙️.
Прокрутіть униз і натисніть Вийти.
Корисно знати:
Вихід з акаунта не видалить і не деактивує ваш контент.
Переконайтеся, що знаєте свої дані для входу (email/ім'я користувача та пароль), перш ніж виходити — ви зможете увійти знову будь-коли, використовуючи ті самі дані.
Якщо ви увійшли на іншому пристрої з тим самим акаунтом, ви залишитеся там у системі. Вийти з того пристрою можна лише вручну.