UpScrolled'da paylaştığınız bir gönderiyi kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.
Adımlar:
Silmek istediğiniz gönderiyi bulun.
Gönderinizdeki ... simgesine dokunun.
Sil'e dokunun.
Silmeyi onaylayın.
Bilinmesi gerekenler:
Silinen gönderiler geri alınamaz.
Başkaları gönderinizi harici olarak paylaşmışsa (ör. ekran görüntüsü veya bağlantı), bu içerik uygulama dışında kalmaya devam edebilir.