Naar de hoofdinhoud

Kan ik mijn UpScrolled-account tijdelijk deactiveren?

UpScrolled biedt momenteel geen tijdelijke deactivering, maar je kunt een pauze nemen.

Je opties terwijl je weg bent:

  • Stel je profiel in op Privé.

  • Log uit en kom terug wanneer je klaar bent.

Tijdelijke deactivering staat op onze roadmap.

Was dit een antwoord op uw vraag?