Stappen:Tik op Instellingen → Vermeldingen & Tags.Selecteer een optie: Iedereen, Mensen die ik volg of Uit.Goed om te weten:Deze instelling geldt voor vermeldingen en tags.Je kunt hem op elk moment bijwerken.Gerelateerde artikelenWat is een gebruikersnaam en hoe wijzig ik deze?Hoe maak ik mijn account openbaar of privé?Hoe beheer ik wie mij berichten kan sturen?Hoe beheer ik mijn meldingen?Wat zijn Scroll Packs op UpScrolled?